Akce! DOPRAVA ZDARMA při objednávkách přes zásilkovnu.

Pročistěte si své plíce od toxinů a nikotinu v průběhu 72 hodin

Existuje mnoho lidí, kteří nikdy nekouřili, ale přesto mají problémy s plícemi, zatímco jiní kouří i 40 let a jejich plíce jsou dokonale zdravé.

Zdraví a stav plic totiž nezávisí jen od samotného kouření, ale ovlivňuje ho i celá řada dalších faktorů, jakými jsou:

1. genetická predispozice

2. způsob stravování - konzumace zdravých potravin může rapidně zlepšit stav plic a totéž platí samozřejmě i naopak. Obzvláště pozitivní vliv na plíce mají ovoce a zelenina bohaté na vitaminy C a E, tedy na antioxidanty, které chrání plíce před volnými radikály. Opomenout zde nemůžeme citrusové plody, zelenou listovou zeleninu, mrkev či rajčata.

3. vliv okolí - nemůžeme přece srovnávat nesrovnatelné, např. člověka žijícího v Terchové s člověkem žijícím v Bratislavě nebo člověka pracujícího v zakouřené kavárně s turistickým průvodcem v Tatrách

No samozřejmě, že nejvíce ohroženou skupinou jsou kromě lidí žijících ve znečištěných oblastech, i aktivní a pasivní kuřáci. Za zmínku stojí toto krátké několik sekundové video plíc kuřáka a nekuřáka.

A tak má každý z nás v důsledku různých faktorů více nebo méně znečištěné a zatížené plíce. Realita rostoucího výskytu astmatu a fakt, že rakovina plic je nejčastěji se vyskytující formou rakoviny, však hovoří jasnou řečí o tom, že stav plic mnohých z nás není ani zdaleka lichotivý.

Detoxikace plic nebo jak si v průběhu 72 hodin pročistit plíce

1. Zcela první věcí a úplně prvním předpokladem úspěšné očisty plic je vyloučení všech mléčných výrobků z vašeho jídelníčku již alespoň 2 dnů před zahájením samotné detoxikace plic. Vaše plíce a trávení je totiž třeba ulehčit a očistit od mléčných toxinů.

2. Vypijte před každými snídaní 2 vytištěné citrony smíchané s 300 ml vody. Vím, nic příjemné, ale třeba vydržet.

3. Vypijte 300 ml čerstvě vymačkané grapefruitové šťávy. Pokud však nesnášíte specifickou nahořklá-nakyslou chuť grapefruitů, tak je můžete nahradit i šťávou z ananasu. Tyto šťávy (pozor, ne džusy ze supermarketů) obsahují velké množství přírodních antioxidantů, které pozitivně ovlivňují dýchací soustavu. Svému tělu jejich rozhodně dopřejte!

4. Během oběda byste měli vypít 400 ml šťávy bohaté na draslík. Draslík totiž působí jako čistící tonikum.

5. Před spaním si ještě připravte 400 ml brusinkové šťávy, která vám pomůže v boji proti bakteriím nacházejícím se ve vašich plicích a které mohou zapříčinit infekci.

6. V ideálním případě dopřejte svému tělu večer nebo těsně před spaním (minimálně během prvního dne očisty) hrnek bylinkového čaje. Mělo by se jednat o bylinky působící na činnost střev, aby se nastartoval proces vylučování toxinů největší čističky našeho těla.

Je velmi důležité, abyste během očisty příliš nezatěžovaly vylučovací orgány a proto upřednostňujte raději snadněji stravitelnou stravu.

Péče o tělo a očista plic

Eukalyptový olej - Euky Bear- alespoň během těchto tří dnů dopřejte svému tělu 20 minutový horký lázeň, který umožní vašemu tělu vyplavování toxinů během pocení se - nakapejte 5 až 10 kapek eukalyptového oleje do nádoby (mísy, hrnce ...), uložte si hlavu nad nádobu, zakryjte si ji ručníkem a vdechujte páru dokud se voda neochladí. Vaše plíce se vám zato poděkují. - zajímavým podpůrným detoxikačním prostředkem jsou také detoxikační náplasti, které velmi jednoduchým způsobem napomáhají celkové očistě těla

Touto krátkou a poměrně jednoduchou očistou můžete očistit vaše plíce od nikotinu, toxinů a dehtu, snížit riziko infekce a rakoviny plic, zvýšit kapacitu plic a celkově zlepšit zdraví vašeho dýchacího systému. Myslím, že to stojí zato.

Mějte se krásně, dýchejte zhluboka a šiřte poznání do světa! ;-)

Zdroje: http://naturalcuresnotmedicine.com/how-to-purify-your-lungs-in-72-hours/ http://www.joanasrecipes.com/how-to-clean-your-lungs-from-nicotine-in-only-3-days-3/

Napsat komentář
Hledání
Uživatelská anketa

Nádorové tkanivo je vždy kyslejšie než ostatné tkanivo. Je to:

Nejnovější příspěvky