Akce! DOPRAVA ZDARMA při objednávkách přes zásilkovnu.

Hylandia dockrilli - zabiják rakoviny nebo uměle vykonstruovaný blud?

Internetovým světem se začala šířit zpráva o zázračné bobuli Hylandia dockrilli. Je skutečně zabijákem rakoviny?

Právě tomu se bude věnovat tento dnešní článek. Ozřejmíme si fakta o Hylandii, blíže objasníme uskutečněné výzkumy a vyneseme pomyslný ortel.

No pojďme pěkně popořadě.

Co je Hylandia dockrilli?

Hylandia dockrilli je bobule pocházející ze stromu blushwood nacházející se výhradně na dalekém severu Queenslandu. U původních obyvatel byla známá již po staletí pro její rychle nastupující léčivé účinky.

Hylandia, látka EBC-46 a 8-letá studie léčby nádorů

Dnes však vědci při svých výzkumech sahají již po konkrétní extrahované látce z bobulí Hylandie. Jde o tzv. látku s pojmenováním EBC-46, kterou podrobili až dosud (do roku 2014) zkouškám na 300 zvířatech, včetně koček, psů, koní a tasmánských ďáblů, kteří byli postiženi různými druhy povrchových nádorů.

Tým australských výzkumníků vedený Glen Boylova z QIMR Berghofer Medical Research Institute v Brisbane (Queensland), dokončil studii trvající 8 let, aby zjistil, že látka obsažená v bobuli Hylandia EBC-46 může eliminovat nádory v oblasti krku a hlavy a melanomy na kůži.

Vysoká účinnost a super-rychlý nástup účinků EBC-46

Podle Jessici van Vonderen (na ABC News), v 75% případů nádor zmizel a dosud se nevrátil.

V Hylandii je látka EBC-46, která podle jejích slov pracuje ve 3 směrech:

  1. zabíjí nádorové buňky přímo,
  2. přeruší dodávku krve,
  3. a také aktivuje tělu vlastní imunitní systém, aby uklidil nepořádek, který v buňce zůstal.

Jedním z velkých výhod této nově objevené léčivé látky (tzv. EBC-46) je, že podle dosavadních zjištění nemá žádné vedlejší účinky, pokud je použita k léčbě rakoviny. A co je snad ještě lepší, je super-rychlá při dosahování výsledků.

Podle ABC news, jakmile byla látka přímo vstříknuta do místa nádoru účinky nastoupili během 5 minut a celé nádory zmizely pouze za 15 dní. Jednoduše odpadly z kůže. Porovnejte to se současnými léky na trhu, u kterých trvá léčba nádorů obvykle min. několik týdnů, a jejichž výsledky jsou často velmi sporné.

Závěrečný ortel:

Hylandia dockrilli 100 tabliet1. Bezpečnost užívání Hylandie

Minulost a současné zjištění potvrzují bezpečnost jejího užívání: bobule Hylandie byly u původních obyvatelích známé pro své rychle nastupující léčivé účinky již po celá staletí a podle dosavadních zjištění nemá Hylandia žádné nežádoucí vedlejší účinky.

2. Účinnost Hylandie při léčbě rakoviny

Působivé účinky látky EBC-46 byly testovány zatím jen na zvířatech a to vstřikováním látky přímo do nádoru a také to "jen" u povrchových typech nádorů. Doposud neexistuje žádný záznam o účinnosti Hylandie vůči rakovině, která se rozšiřuje. Testování na lidech již však bylo schváleno a situaci budeme pozorně sledovat.

3. Kámen úrazu

Kamenem úrazu je problematické extrahování látky EBC-46 a její omezené množství vzhledem k výskyt Hylandie na jen poměrně malém území, což má za následek její vyšší cenu.

Na Slovensku je Hylandie k dispozici v tabletové podobě ve formě extraktu EBC-46.

Říká se, že neexistuje nemoc, na kterou by neměla příroda účinnou protizbraň. Nezbývá nám proto nic jiného, ​​jen znovuobjevovat léčivou sílu přírody.

Mějte se krásně, s dávkou kritického myšlení důvěřujte přírodě a šiřte poznání do světa. ;)

Zdroje:

1 komentář u „Hylandia dockrilli - zabiják rakoviny nebo uměle vykonstruovaný blud?“

Napsat komentář
Hledání
Uživatelská anketa

Nádorové tkanivo je vždy kyslejšie než ostatné tkanivo. Je to:

Nejnovější příspěvky