V košíku nejsou žádné položky.
Akce! DOPRAVA ZDARMA při objednávkách přes zásilkovnu.
Kokosový olej má vysokú tepelnú stabilitu a právom sa teší obľube varení, pečení a vyprážaní. Svoje miesto si našiel aj v kozmetike.
Kokosový cukor vyrábaný z nektaru kokosových kvetov je lahôdkokou s mierne karamelovou chuťou. Je vhodnou náhradou extrémne nezdravého bieleho rafinovaného cukru. Jeho hlavnou výhodou nízky glykemický index (35).
Kokosové mlieko má lahodnú chuť a pre svoju rýchlu a jednoduchú prípravu ho ocení snáď každá domácnosť. Výborne sa hodí k výrobe nápojov, ale i smotany a rôznych sladkých krémov.
Kokosová múka sa vyrába z dužiny kokosových orechov. Výnimočná je najmä svojim 39%-ným obsahom vlákniny, ale aj 19%-ným obsahom bielkovin. Je prirodzene bezlepková, takže je vhodná pre celiatikov.
Ľutujeme. Výberu nezodpovedá žiadna položka.
Každý z nás má příležitostné trávicí problémy, jakými jsou žaludeční potíže, plynatost, pálení žáhy, nevolnost, zácpa nebo průjem.
Celý příspěvekKardiovaskulární onemocnění jsou na Slovensku hlavní příčinou úmrtí (až 35%) a dokonce 9 z 10 Slováků má minimálně 1 rizikový faktor jako predispozici vzniku kardiovaskulárního onemocnění.
Celý příspěvekMaca - známá také jako "brazilský ženšen" je pro mnohé potravinou 21. století.
Celý příspěvekSerapeptáza je enzym produkovaný přátelskou bakterií z rodu Serratia, která žije ve vnitřnostech Bource morušového.
Celý příspěvek (1 komentář)