V košíku nejsou žádné položky.
Konvici a šálky před přípravou čaje prohřejte. Tradičně se tento čaj připravuje přelitím vodou s teplotou 70 - 80 °C v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku. Pokud čaj louhujete v konvici, pak přidejte 1 lžičku čaje navíc. Luhuje se 2-3 minuty v 2 nálevech. Potom výluh přeceďte. Neprodlužujte dobu louhování.
Šálek se zeleným čajem se už nemusí dochucovat. Ale je na každém, co si k čaji přidá. Citron, cukr, med nebo sušené ovoce jsou tradiční dochucovadla.
Výrazná chuť je typická pro všechny druhy vietnamských zelených čajů. Zprvu nahořklá aroma a později sladká chuť. Zelený vietnamský čaj je právem oceňován pro své rychlé a silné povzbuzující účinky. Čaj připravujeme na dva až tři nálevy.
Jakož i ostatní zelené čaje obsahují ty vietnamské pozitivně látky. Jde zejména o antioxidanty a stopové prvky. Další jejich výhodou je nízká cena a dobrá pitelnost.
Zdravotné problémy | Srdečně-cévní systém, Anti-aging |
---|
1. Expres kuriér DPD (Vyzvednutí zásilky přímo na vaší nejbližší poště) Cena: 125 Kč. Zboží bude na poště následující den od odeslání.
2. Zásilkovna (Vyzvednutí zásilky přímo na zvolené pobočce Zásilkovny) Cena: 75 Kč. Zboží bude doručeno do 2-3 pracovních dnu.
1. DOBÍRKA (platba při převzetí zásilky) Při platba na dobírku je účtován extra poplatek: 25 Kč
2. PLATBA NA ÚČET (Klasický bankovní převod do 3 pracovní dny) Po dokončení objednávky Vám přijde automatický e-mail s informacemi potřebnými k zadání bankovního převodu. Zboží bude vyskladněno až po připsání platby na náš účet.
Každý z nás má příležitostné trávicí problémy, jakými jsou žaludeční potíže, plynatost, pálení žáhy, nevolnost, zácpa nebo průjem.
Celý příspěvekKardiovaskulární onemocnění jsou na Slovensku hlavní příčinou úmrtí (až 35%) a dokonce 9 z 10 Slováků má minimálně 1 rizikový faktor jako predispozici vzniku kardiovaskulárního onemocnění.
Celý příspěvekMaca - známá také jako "brazilský ženšen" je pro mnohé potravinou 21. století.
Celý příspěvekSerapeptáza je enzym produkovaný přátelskou bakterií z rodu Serratia, která žije ve vnitřnostech Bource morušového.
Celý příspěvek (1 komentář)