V košíku nejsou žádné položky.
Kyselina askorbová (přesněji kyselina L-askorbová) nebo vitamin C je kyselina a zároveň vitamin. Patří do skupiny vitamínů rozpustných ve vodě. Je citlivá na teplo a vysoce citlivá na oxidaci. Organismus vitamin C potřebuje, a protože si ho nedokáže samostatně syntetizovat, měli bychom ho našemu organizmu pravidelně dodávat.
5 ml denně (dle přiložené odměrky). Případná usazenina je přirozená. Před použitím protřepat. Doporučujeme rozředit v 2 dl vody.
Voda, kyselina citronová (acid citrid) 340 mg, kyselina L-askorbová (vitamin C) 210 mg (262% *), hořčík (magnézium) 166 mg (44% *) , aroma: malina 20 mg.
Ostatní složky: sladidlo: Acesulfam K, barvivo: Azorubin *NRV - denní referenční příjem (dospělí)
Skladování: skladujte v dobře uzavřeném obalu. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Skladovat mimo dosah dětí! Po otevření skladovat v ledničce, ne více než 2 měsíce.
Tento produkt je registrován jako doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu.
Zdravotné problémy | Pohybové ústrojí, Nervový systém, psychika a paměť |
---|
1. Expres kuriér DPD (Vyzvednutí zásilky přímo na vaší nejbližší poště) Cena: 125 Kč. Zboží bude na poště následující den od odeslání.
2. Zásilkovna (Vyzvednutí zásilky přímo na zvolené pobočce Zásilkovny) Cena: 75 Kč. Zboží bude doručeno do 2-3 pracovních dnu.
1. DOBÍRKA (platba při převzetí zásilky) Při platba na dobírku je účtován extra poplatek: 25 Kč
2. PLATBA NA ÚČET (Klasický bankovní převod do 3 pracovní dny) Po dokončení objednávky Vám přijde automatický e-mail s informacemi potřebnými k zadání bankovního převodu. Zboží bude vyskladněno až po připsání platby na náš účet.
Každý z nás má příležitostné trávicí problémy, jakými jsou žaludeční potíže, plynatost, pálení žáhy, nevolnost, zácpa nebo průjem.
Celý příspěvekKardiovaskulární onemocnění jsou na Slovensku hlavní příčinou úmrtí (až 35%) a dokonce 9 z 10 Slováků má minimálně 1 rizikový faktor jako predispozici vzniku kardiovaskulárního onemocnění.
Celý příspěvekMaca - známá také jako "brazilský ženšen" je pro mnohé potravinou 21. století.
Celý příspěvekSerapeptáza je enzym produkovaný přátelskou bakterií z rodu Serratia, která žije ve vnitřnostech Bource morušového.
Celý příspěvek (1 komentář)