V košíku nejsou žádné položky.
Hořčičná semínka:
Nacházejí se v nich všechny v tuku rozpustné vitamíny:
Je tmavě-žluté barvy, má pikantní chuť a specifické aroma, která v salátech zdůrazní chuť zeleniny, navíc zůstanou déle čerstvé. Pokud ho přidáte do chlebového těsta nebo koláče, budou nádherné nadýchané a dlouho čerstvé.
Potraviny konzervované hořčičným olejem vydrží celkově déle, nekazí se, je široce používán v konzervárenském průmyslu (sleď v hořčičnému oleji) a vařené maso a ryby přidáním hořčičného oleje získají specifickou příchuť.
Všechny výše uvedené údaje slouží pro informaci a poučení, nenahrazují jakoukoli léčbu předepsanou lékařem. Údaje a informace jsou převzaty z dostupných zdrojů internetu a z podkladů výrobce v Ruské federaci na základě dlouholetých výzkumů a zkušeností.
Složení: 100g oleja obsahuje 99,8 % tuku
Skladování: olej skladujte na chladném a temném místě při teplotě 5 - 20 °C. Po otevření láhev uschovejte v lednici.
Zdravotné problémy | Zažívací problémy, Tlusté střevo, Játra, Vlasy |
---|
1. Expres kuriér Packeta Home (Remax) Cena: 125 Kč. Zboží bude u Vás následující pracovní den od odeslání.
2. Zásilkovna (Vyzvednutí zásilky přímo na zvolené pobočce Zásilkovny) Cena: 75 Kč. Zboží bude doručeno do 2-3 pracovních dnu.
1. DOBÍRKA (platba při převzetí zásilky) Při platba na dobírku je účtován extra poplatek: 25 Kč
2. PLATBA NA ÚČET (Klasický bankovní převod do 3 pracovní dny) Po dokončení objednávky Vám přijde automatický e-mail s informacemi potřebnými k zadání bankovního převodu. Zboží bude vyskladněno až po připsání platby na náš účet.
Každý z nás má příležitostné trávicí problémy, jakými jsou žaludeční potíže, plynatost, pálení žáhy, nevolnost, zácpa nebo průjem.
Celý příspěvekKardiovaskulární onemocnění jsou na Slovensku hlavní příčinou úmrtí (až 35%) a dokonce 9 z 10 Slováků má minimálně 1 rizikový faktor jako predispozici vzniku kardiovaskulárního onemocnění.
Celý příspěvekMaca - známá také jako "brazilský ženšen" je pro mnohé potravinou 21. století.
Celý příspěvekSerapeptáza je enzym produkovaný přátelskou bakterií z rodu Serratia, která žije ve vnitřnostech Bource morušového.
Celý příspěvek (1 komentář)