Akce! DOPRAVA ZDARMA při objednávkách přes zásilkovnu.

Jediný způsob skutečného uzdravení

Pravidelně dostávám od lidí otázku, co mají užívat na nejrůznější typy zdravotních problémů.

Chtějí jeden konkrétní zázračný přípravek na oslabenou imunitu, zhoršené trávení, zvýšený cholesterol, krevní tlak, rakovinu nebo hubnutí.

No přitom si často ani neuvědomují, že prvotní problém není ani tak v tom, co neužívají, ale v tom, co by užívat (fyzicky a mentálně) neměli. Jinými slovy: aniž abychom přestali dělat to, co způsobuje náš problém, nevyřešíme žádný náš problém.

1. Krok k uzdravení: Eliminujte příčinu onemocnění

Představte si člověka, který nalévá do auta, pro něj nevhodný olej a přitom požádá odborníka o nejlepší aditivum na trhu.

Dává vám to smysl?

Kuřte nebo nadměrně pijete, ládujete se sladkostmi, pečivem, průmyslově zpracovanými potravinami, buchtami na páře, či místo vody pijete kávu a slazené nápoje, myslete negativní a žijete ve stresu?

Všechny nemoci (kromě dědičných) jsou "jen" důsledky - logickým a nevyhnutelným vyústěním našich činů. Slyšeli jste, aby se někdo na ulici nakazil nadváhou, srdečně-cévními onemocněními nebo rakovinou?

Nemoci jsou důsledkem toho, co jsme vložili do svých úst a hlavy. Je to i negativita, která nám bere energii a která nás zabíjí. A nejprve potřebujeme právě přestat dělat tyto sebedestrukční činy. A převzít zodpovědnost za svůj život a zdravotní stav.

Pročistěte svůj život. Od toxických látek, které naše orgány neustále přetěžují. Od negativních lidí, kteří náš život neobohacují, ale nám energii vycuciavajú. Od televizních novin, které nám nijak nepomáhají, ale naše životy svou negativitou naopak ničí.

2. Krok k uzdravení: Obklopte se kvalitními živinami

Pijte čistou vodu. Nechutná vám? Pijte citronovou vodu, bylinkové a zelené čaje nebo si připravte nějaký zdravý osvěžující nápoj. Já si připravuji např. 3-kombinaci: limetky, kokosového cukru a koření kardamon. Nabíjí mě energií a zlepšuje moje trávení.

Nakupujete nevhodné potraviny? Změňte to. Zdravější život začíná nákupem a končí v kuchyni. Vaříte nezdravě? Začněte vařit zdravěji. Zakomponujte do své stravy zeleninu, bylinky, zdravé oleje a koření. Připravte si domáci bylinkové pesto. Urobte si chutný šalát. Vytiahnite mixér a použite ho aj na niečo iné ako na prípravu bábovky a spravte si smoothie.

Jednou jsem někde četl, že neexistuje nemoc, na kterou by neexistovala bylinka. Jděte na louku a natrhejte si je. Co vám v tom brání? Občas k objednávkám (kolik nám nadzásoby dovolí) posíláme jako dárek bylinky, které jsme si během léta nasbírali a nasušili. A najdou se i lidé z Oravy nebo Gemera, kteří jsou šokováni, že něco takového vůbec roste.

Chcete udělat pro své zdraví ještě více? Obklopte se ostropestřcem mariánským, lněnými semínky a kurkumou. Užívejte rybí olej, chia či kokosový, rakytníkový nebo konopný olej. V zimě si doplňte vitamín D. Trpíte na nedostatek, ve stravě se stále méně vyskytujícího hořčíku nebo zinku? Existují doplňky výživy. Pořiďte si filtr na vodu. Hýbejte se. Zhluboka dýchejte. Atd. Atd. Atd.

Právě jsem si zadal do google slovní spojení "jak žít zdravě" a google mi za 0,32 sekundy vyhodil 112 000 výsledků vyhledávání. Nemáme problém nedostatku informací. Máme problém nedostatku sebekázně a preinformovanosti.

Návrat k naší přirozenosti

Jediná osoba, která vás může vyléčit, jste vy sami. Jen a jen vy sami. Neexistuje žádný lékař, ani žádný super zázračný přípravek. Vaše tělo ví, co má dělat. Jen mu dejte to, co potřebuje.

Nejprve přestaňte dělat věci, které způsobují problém. Každá myšlenka, emoce a jídlo, které jste zkonzumovali, či nápoje, které jste vypili. To vše způsobilo, že vypadáte a cítíte se tak, jak se cítíte. A jedinou osobou, která to může změnit jste VY. Nikdo jiný není zodpovědný za vaše zdraví. Nikdo jiný neví řídit stav vaší mysli, těla a duše.

Je to přitom tak jednoduché a komplikované zároveň. Žijme způsobem, k jakému nás předurčila příroda. Snažme se o to každý den.

Mějte se krásně a šiřte poznání do světa. Vaše postřehy a sdílení jsou pro mě tou největší odměnou. ;)

Napsat komentář
Hledání
Uživatelská anketa

Nádorové tkanivo je vždy kyslejšie než ostatné tkanivo. Je to:

Nejnovější příspěvky