Akce! DOPRAVA ZDARMA při objednávkách přes zásilkovnu.

Pročistěte se od toxinů v průběhu 3 týdnů. Budete potřebovat pouze 2 věci!

Mám 28 a jsem přesvědčen o tom, že v době, kdy byli moji rodiče v mém věku, tak určitě nezatěžovaly své organismy tak nekvalitní a mrtvou stravou plnou chemie, jak je tomu dnes.

Potřebujeme očistu!

V zdravém střevě zdravý duch

Vždyť minimálně tak, jak se staráme o své domy, byty, či auta, bychom měli dbát io pravidelnou údržbu vlastního těla a to nejen zvenčí, ale především zevnitř. Nevyjímaje tlusté střevo, čističku organismu. Protože jen čisté a zdravé tlusté střevo je základním předpokladem zdraví a klíčem ke kráse.

A teď hned ruku na srdce!

Kolik lidí ve vašem okolí trpí chronickou únavou, depresemi či kožními problémy? Kolik lidí mě oslabenou imunitu a po závanu i jen slabého větříku vyhledává poslušně svého obvodního lékaře? Nebo kolik lidí trpí na kdejaké formy alergií? A v tomto seznamu by se dalo směle ještě pokračovat.

Základem dobré kondice a také pěkného vzhledu je optimální stav tlustého střeva.

Vždyť si jen představte všechnu tu potravu, kterou jste zkonzumovali, jak ve vašem střevě hnije a kvasí a nemůže být vypuzena z těla ven.

Vědci dokázali, že jen v tlustém střevě dospělého člověka se běžně nachází 3 až 5 kilogramů nestrávených a usazených zbytků potravy! Dost děsivá představa, hlavně když si uvědomíme, že na tlusté střevo je napojena většina orgánů a že rakovina tlustého střeva je hned po rakovině plic druhou najsmrteľnejšie formou rakoviny.

Ľanové semienka BIOBalzám pro naše střeva

Proto je pro většinu z nás přímo nezbytná očista střev. A přímo jako stvořený na takovou očistu je jednoduchý a také cenově dostupný recept, na který budete potřebovat pouze 2 ingredience: 1. lněná semínka 2. kefír

A jediné, co potřebujete udělat, je konzumovat kefír s mletými lněnými semínky namísto vašich zažitých snídaně.

Příprava a konzumace kefírové-lněných snídaně

První týden začněte s jednou polévkovou lžící mletých lněných semínek přimíchaných do 100 ml kefíru. Během druhého týdne navyšte dávku na 2 polévkové lžíce na 100 ml kefíru. A třetí týden ukončete 3 polévkovými lžícemi pomletých lněných semínek smíšených v 150 ml kefíru.

Po třech týdnech by mělo být vaše střevo čistší a zdravější a vaše tělo vitálnější a krásnější.

Samozřejmě, že tyto dávky jsou pouze orientačně a že si je můžete upravit podle individuálních možnosti, schopnosti a potřeb. Zpestřením takových snídaně může být i med nebo javorový sirup.

V průběhu 70 let života projde střevy přibližně 100 000 kilogramů jídla a 40 000 litrů tekutin. Úctyhodný výkon, že?

2 důležité rady na závěr

1. Lněná semínka nekonzumujte vcelku, protože jen projdou nestrávené vašim trávicím traktem a také jejich Nemelte do zásoby, protože rychle podléhají oxidaci. Konzumujte výhradně jen a jen čerstvě mletý lněná semínka.

2. Celá tato 3-týdenní detoxikační Minikúra vám bude k ničemu, pokud nezásobuje své tělo dostatečným množstvím tekutin. Člověk potřebuje denně vypít zhruba 3-4 dcl tekutin na 10 kg hmotnosti. A ne, není to mnoho. A ne, do celkového množství se nezapočítává žádná káva, pivo a ani mléko. Samozřejmě toto doporučené množství může být v závislosti na teplotních podmínek a fyzického výkonu i vyšší.

Chci lněná semínka

Jak vidíte, žít zdravěji se dá i jednoduše a levně. Takže žádné výmluvy.

Dobrou chuť a šiřte poznání do světa! ;-)

Obohatit by vás mohl i článek: 10 účinných tipů pro každodenní detoxikaci

Napsat komentář
Hledání
Uživatelská anketa

Čo nám najviac škodí?

Nejnovější příspěvky