Akce! DOPRAVA ZDARMA při objednávkách přes zásilkovnu.

10 důvodů zdravějšího života našich babiček

Nemám rád, pokud někdo používá tvrzení: ,,Moje babička také jídla toto a tamto a dožila se 80-90 let. Takže, jak to může škodit mně? ˮ

JAK? Jednoduše a logicky!

10 rozdílů ve stravování a v životě dříve a nyní

1. Ta babka totiž žila nejčastěji na vesnici, kde pila kvalitní vodu, dýchala čerstvý vzduch, jídla sezónní, lokální a doma vyprodukované potraviny. Neznala kuřata nadopované antibiotiky a o pesticidech nebylo ani vidu, ani slechu.

2. Od rána do večera se aktivně hýbala, chodila do práce, starala se o děti, o zahrádku, připravovala dřevo na zimu .... Neseděla celé dny před televizí jako struska bez života a místo toho se v tom krátkém volném čase věnovala rodině, tanci a zpěvu.

3. Nepřejídala se xyz-krát denně vařenými a uměle zpracovanými potravinami z továrny, které by jí snižovaly hladiny metabolických enzymů (jeden z důvodů dnešní epidemie rakoviny, cukrovky a infarktů).

ˮBůh nám dává potravu, ale člověk ničí její výživnou hodnotu rafinací a zpracováním. Jezte jen Bohem danou přírodní stravu! ˮ Patricia Braggová

4. Neznala zdravé a chutné cereálie, margaríny a podobné umělé sračky (pardon za výraz), a tím pádem neměla tak narušený poměr omega-3 a omega-6 mastných kyselin a hladinu cukru rozházené jako na houpačce. Vždyť jen zkuste nabídnout ten v reklamě do nebes vychvalovaný a pro naše srdíčka tak prospěšný a zdravý margarín mravencům. Ani si něj nesednou. A pravý opak je pravdou, ten margarín je ve skutečnosti jeden z hlavních důvodů srdečně-cévních onemocnění. A kdyby jen ty.

5. Nepřejídala se a naopak, dost často byla vystavována nedostatku a půstu.

6. Nepila 3 kávy denně a nevyfajčila znuděně 10 cigaret dennodenně při duchaplný řečech v kavárně.

7. Neznala mikrovlnné trouby - vždyť jak se může přirozeně změnit teplota jídla, pokud v mikrovlnce není teplo? Má to nějakou logiku? Je to v souladu s přírodou? Nemění se při tom buněčná struktura pokrmu a ohřívané tekutiny? Teta mého kamaráda uskutečnila pokus. Jednu rostlinu zalévala běžnou vodou a druhou převařenou vodou z mikrovlnky. Ano, tipujete správně. Ta rostlina, která byla poléváním vodou z mikrovlnky se vysušila a uhynula. Již není součástí rostlinné fauny. A podobné testy byly prováděny i na kočkách, které byly krmeny pouze stravou a vodou ohřívání v mikrovlnné troubě. To, jak dopadly už určitě dobře tušíte. Dříve či později chudatko podochli.

8. Neničila si mozek telefonováním.

9. V noci nebyl její spánek rušen umělým osvětlením a WiFi zářením, které způsobuje pokles melatoninu vyprodukovaného během kvalitního spánku, který nás chrání jako silný antioxidant a pomáhá tělu regenerovat.

10. Nežila v tak obrovském stresu a disharmonii jako je tomu dnes. Stačí se jen poohlédnout po ulici, úřadech, či nákupních centrech na ty prázdné a nešťastné tváře, na ten smutný obraz dnešní doby.

A tak dále a tak podobně.

A jak to vypadá s dnešními mladými lidmi? V celé historii tzv. civilizovaných zemí nikdy neužívaly lidé mladší 30 let tolik léků jako dnes. Proč potřebují mladí lidé léky a stimulanty na to, aby mohli zůstat fit? Není to jen tím, že jim jejich denní strava neposkytuje potřebné výživné látky a ve své nevědomosti se snaží získat chybějící energii pomocí stimulantů, kávy a nejrůznějších druhů farmak a léků? A tito drogově závislí lidé budou rodiči budoucího lidstva! Mohu jen rozhořčeně říci: žijeme v nemocném světě, který je každým dnem nemocnější! ˮ

A proto ten nejtrapnější argument na světě tedy zní: vždyť takto žili lidé od nepaměti a nic jim nebolo.ˮ

Mějte se krásně a šiřte poselství do světa! ;-)

Napsat komentář
Hledání
Uživatelská anketa

Nádorové tkanivo je vždy kyslejšie než ostatné tkanivo. Je to:

Nejnovější příspěvky